Download lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Mp3

Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto

Ukuran File: 5.02MB

Durasi: 05:29


Tekan Tombol berikut untuk Download versi MP3 !!!

♫ Ubah ke MP3

Jika link download error/muncul iklan, muat ulang/refresh/tutup iklan dan coba sekali lagi :p
Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

[REFF]
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

[INTERLUDE]

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

[REFF]
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ndedowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Deskripsi:

Title: Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto
Contributing Artist: Nella Kharisma Official
Album: Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto – Single
Date: 10 June 2020
Duration: 05:29
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Download Lagu Gratis Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto di Gudang Lagu - , Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto ,Download Video Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto 3gp Mp4